La creació d'un hort. Oportunitats per l'aprenentatge de les ciències - Ernest Arnau Marco; Sandra Arnau Marco; Raquel Serrano Flich; Maria Rosa Serrano Flich (Universitat Autònoma de Barcelona, 2016)
Creació d'un hortet per part d'alumnes de primària i secundària a partir del qual es realitzen preguntes per tractar el currículum de Biologia i Geologia. Al mateix temps es fomenta el treball en equip, el respecte per la natura i la feina en el camp junt a introduir-los a la investigació basada en el mètode científic.