Мова міжнаціонального спілкування як економічна категорія - О. В. Хоменко (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2013)
Хоменко О. В. Мова міжнаціонального спілкування як економічна категорія. У статті йдеться про взаємовплив економіки та мови міжнаціонального спілкування у сучасному глобалізованому світі, про правомірність віднесення lingua franca до економічної категорії.