РОЛЬ МОТИВАЦИОННЫХ ПРИНЦИПОВ В ОРГАНИЗАЦИИ ОБУЧЕНИЯ МАТЕМАТИКЕ: МОТИВАЦИОННЫЕ СТРАТЕГИИ - USM ADMIN (Moldova State University, 2007)
În articolul de faţă sunt elucidaţi factorii ce determină dezvoltarea motivaţiei învăţării ştiinţelor matematice în şcoală. Cu acest scop au fost evidenţiate particularităţile dezvoltării motivaţiei şi intereselor cognitive în procesul învăţării ştiinţelor matematice în şcoală; au fost elaborate şi experimental argumentate metode de dezvoltare a motivaţiei învăţării ştiinţelor matematice în şcoală.