Атрезія сигмоподібної кишки (клінічний випадок та огляд літератури) - K. Shakhov; A. Nakonechnyi; I. Homeniuk; O. Sheremeta (Group of Companies Med Expert, LLC, Kyev, Ukraine, 2017)
Атрезія товстої кишки є досить рідкісною патологією. Продовжують залишатися дискусійними питання щодо етіопатогенезу цього захворювання, його поєднання із супутньою патологією та можливих ускладнень. У статті розглянуті питання діагностики та лікування атрезії товстої кишки. Наведений рідкісний клінічний випадок поєднання атрезії сигмоподібної кишки та некротичного ентероколіту у новонародженого.