FORMAREA PREMISELOR CITIRII ŞI SCRIERII ÎN SCOPUL SOCIALIZĂRII COPIILOR DE VÂRSTĂ TIMPURIE - USM ADMIN (Moldova State University, 2012)
Una dintre problemele majore este de a pregăti copii pentru şcoală, inclusiv pregătirea pentru învăţarea citirii şi scrierii. Autorul descrie pe scurt experimentul pedagogic realizat în formarea premiselor citirii, abordând aspecte meto- dologice pentru elaborarea materialelor didactice. Cuvinte-cheie: pregătirea pentru şcoală, premisele citirii