PSIHOTERAPIA TRAUMEI: PRACTICI NARATIVE - USM ADMIN (Moldova State University, 2014)
În articol sunt prezentate ideile de bază ale terapiei narative care propune o modalitate nouă de a face faţă durerii şi stresului cauzat de o traumă, o modalitate diferită de cele care sunt propuse de alte orientări. Cuvinte-cheie: traumă, durere psihologică, psihoterapie narativă.