SURSELE PERFECȚIONISMULUI - Olesea LUCHIAN (Moldova State University, 2020)
Conținutul articolului învederează o analiză a opiniilor autorilor care au reflectat, în cadrul cercetărilor științifice teoretice și empirice, conceptul de perfecționism din perspectiva surselor acestuia.   SOURCES OF PERFECTIONISM The content of the article provides an analysis of the authors' opinions, which reflected, in theoretical and empirical scientific research, the concept of perfectionism from the perspective of its sources.