تأثیر آموزش مهارت حل مسئله برکارآفرینی و یادگیری تسلط یاب دانشجویان دختر رشته پرستاری سال تحصیلی 95 - 94 دانشگاه علوم پزشکی شاهرود - مهدی زیرک; میثم کیوانی; عباس زمانی (Ahvaz Jundishapur University of Medical Sciences, 2017)
پژوهش حاضر با هدف اثر بخشی آموزش مهارت حل مسئله برکارآفرینی و یادگیری تسلط یاب دانشجویان دختر رشته پرستاری دانشگاه علوم‌پزشکی شاهرود انجام شده است. مطالعه حاضر یک مطالعه نیمه‌تجربی با پیش‌آزمون - پس‌آزمون با گروه کنترل است. جامعه آماری پژوهش حاضر شامل کلیه دانشجویان دختر رشته پرستاری دانشگاه علوم‌پزشکی شاهرود در سال تحصیلی ۹۴-۹۵ است. نمونه پژوهش شامل 40دانشجوی دختراست که به روش نمونه گیری هدفمند و در دسترس انتخاب شدند. برای جمع آوری اطلاعات مورد نیاز پژوهش از پرسشنامه‌های کارآفرینی را بینزوکالتر(1996) و پرسشنامه استاندارد یادگیری تسلط یاب مقیمی و رمضان (1390) استفاده گردید. داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS- 22و با روش آزمون تحلیل کواریانس مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. یافتهها حاکی از آن بود آموزش مهارت حل مسأله بر توفیق طلبی، نیاز به استقلال و خودرهبری، گرایش به خلاقیت، ریسک پذیری و اراده دانشجویان اثربخش است (p<0/05). همچنین طی نتایج بدست آمده مشخص شد که آموزش مهارت حل مسأله بریادگیری تسلط یاب دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شاهرود مؤثر است(p<0/05). بنابراین می‌توان گفت، اجرای برنامه های آموزش مهارت های حل مسأله در برنامه های آموزش پرستاری توصیه می‌شود.