Формування культури дозвілля сучасного студента в контексті технологізації навчального процесу - Людмила Кожевнікова; Зоя Дзюба; Ганна Бреславська (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
Формування широкого культурного світогляду та дбайливого ставлення до власного здоров'я, на думку авторів, повинно стати невід'ємною складовою частиною технологізації навчального процесу.