Проблема дослідницьких умінь у студентів вищих педагогічних навчальних закладів - Чжоу Цун (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2014)
Чжоу Цун. Проблема дослідницьких умінь у студентів вищих педагогічних навчальних закладів. У статті подано аналіз процесу формування дослідницьких умінь у студентів вищих педагогічних навчальних закладів. З'ясовано поняття «дослідницькі вміння» в науковій літературі.