Ставлення молоді до вживання спиртних напоїв - Олександр Радченко; Світлана Радченко (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
Розглянуто проблему ставлення молоді до вживання спиртних напоїв у м. Луцьку. Вивчено кількість реклами спиртних напоїв на телебаченні.