Com són i què fan els científics segons els nens i les nenes d'EI 5 anys - Elena Casadevall; Iracema Roig; Regina Civil (Universitat Autònoma de Barcelona, 2011)
La publicació del llibre El Científic dibuixat per l'Observatori de la Difusió de la Ciència ens va portar a esbrinar quina percepció tenen els nostres nens i nenes d'Educació Infantil 5 anys de les persones que es dediquen professionalment a la ciència. L'experiència que presentem recull els passos i els resultats del nostre estudi.