Антропологічний підхід до управлінської культури фахівців сільськогосподарської галузі - Світлана Яшник (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2014)
Яшник С. В. Антропологічний підхід до управлінської культури фахівців сільськогосподарської галузі. Аналізується категорія ментальності в аспекті виявлення глибинних феноменів психіки етносів, які регулюють поведінку і спосіб буття особистості у світі. Характеризується видова ментальність та звертається увага на необхідності врахування менталітету у формуванні управлінської культури.