Зміст, форми і методи профорієнтаційної роботи в умовах профільної школи - Ольга Бондаренко (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2014)
Бондаренко О. В. Зміст, форми і методи профорієнтаційної роботи в умовах профільної школи. У статті висвітлено зміст професійної спрямованості старшокласників, розглянуто форми й методи її формування. На основі теоретичного узагальнення й вивчення практичного стану проблеми, автором виявлено чинники, що впливають на результативність профорієнтаційної роботи в умовах профільної школи.