Роль батьків у формуванні культури міжособистісних взаємин молодших школярів за допомогою фізичного виховання - Наталія Ольхова-Марчук (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
Важливою умовою формування культури міжособистісних взаємин молодших школярів за допомогою фізичного виховання є залучення батьків до співпраці зі школою. У процесі роботи з батьками ми використовували виступи вчителя фізичної культури на загальношкільних батьківських зборах; лекції, бесіди, доповіді; батьківські конференції, націлені на показ практичних прикладів фізичного виховання в конкретних сім'ях; відкриті уроки фізичної культури.