Některé aspekty vzdělávání učitelů v otázkách speciální pedagogiky - Petr Franiok (Czech Pedagogical Society, 2017)
Příspěvek se zabývá pregraduální přípravou učitelů pro 1. stupeň základní školy a pro 2. stupeň ZŠ, teoretickou a praktickou výuka, průběžnou pedagogickou praxí v rámci předmětu speciální pedagogika a reflexí vyučovacích hodin.