МУЗИЧНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ МУЗИКИ ЯК НАУКОВА ПРОБЛЕМА - М. В. Вікторова (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2012)
У статті розглянуто проблему музичної компетентності вчителя музики як основи його педагогічної діяльності. Ключові слова: компетенція, компетентність, професіоналізм, професійні здібності, особові якості вчителя.     The article deals with the problem of musical competence of a teacher of music as a basis of his/her educational work.   Key words: competence, professionalism, professional capabilities, teacher personality qualities.