ТРАНСФОРМАЦІЯ ПОДРУЖНІХ СТОСУНКІВ У МОЛОДИХ СІМ'ЯХ - О.А. ДНІПРОВА (Alfred Nobel University Publisher, 2018)
У статті проаналізовано проблему трансформації подружніх стосунків у молодих сім'ях та представлено результати емпіричного дослідження зв'язку рівня трансформації подружніх стосунків у молодих сім'ях. Результати дослідження довели, що задоволеність шлюбом безпосередньо залежить від узгодженості рольових очікувань та притягань у шлюбі.