ОСОБЛИВОСТІ СИСТЕМИ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ ЕКОНОМІЧНОЇ ГАЛУЗІ У ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ УКРАЇНИ - Алла Анатоліївна Загородня (Borys Grinchenko Kyiv Metropolitan University, 2017)
Автором розкриваються особливості системи професійної підготовки фахівців економічної галузі у вищих навчальних закладах України. Схарактеризовано особливості професійної підго- товки фахівців економічної галузі у вищих навчальних закладах України, проаналізовано процес моделювання та особливості побудови моделі фахівця економічної галузі.