Формування екологічної свідомості учнів молодших класів в умовах сталого розвитку суспільства - І. М. Конельська; Н. М. Терлецька (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2012)
Конельська І. М., Терлецька Н. М. Формування екологічної свідомості учнів молодших класів в умовах сталого розвитку суспільства. У статті розглянуто засади розвитку екологічної свідомості учнів у світлі завдань освіти в умовах сталого розвитку суспільства, окреслено основні принципи формування екологічної свідомості молодших школярів.