El laboratori informàtic a l'aula. L'Interactive Physics, fent servir el canó de projecció, una bona eina per ensenyar física - Juli Tena i Frasno (Universitat Autònoma de Barcelona, 2009)
Les simulacions són un recurs informàtic que ajuda en la tasca docent, però ens trobem amb la dificultat que suposa aplicar una tecnologia amb la que no estem familiaritzats. El que proposo és una metodologia per utilitzar les simulacions IP a l'aula convencional, de manera que no impliqui l'ús d'altres espais.