ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ПРИЛУЧЕННЯ ДОШКІЛЬНИКІВ ДО ДУХОВНИХ ЦІННОСТЕЙ НА ЗАНЯТТЯХ МУЗИКИ - Nataliia Zaranska (Vasyl Stefanyk Precarpathian National University, 2017)
У статті висвітлено актуальність проблеми духовного розвитку особистостідошкільника в сучасних соціокультурних умовах. Вона потребує посиленої уваги дошкільних навчальних  закладів і суспільства в цілому, нових, нетрадиційних підхо-дів до її розв'язання на рівні педагогічної науки і практики. Автор визначає роль му-зичного виховання у духовному становленні особистості, педагогічні умови прилу-чення дошкільників до духовних цінностей на заняттях музики.Ключові слова: особистість дошкільника, духовні цінності, музичне виховання дітей.