Risk Factors for Eating Disorders Among Male Adolescent Athletes / Dejavniki Tveganja Motenj Hranjenja Med Športniki V Adolescenci - Pustivšek Suzana; Hadžić Vedran; Dervišević Edvin (Sciendo, 2015)
Namen. Namen raziskave je bil ugotoviti dejavnike tveganja in prevalenco tveganja za motnje hranjenja med športniki adolescenti in kontrolno skupino ter razlike med športniki, ki tekmujejo v aerobnih, anaerobnih in v aerobno-anaerobnih športnih.