اولویت بندی عوامل موثر بر عدم اثربخشی ورزش وزارت جهادکشاورزی - قاسم مهرابی; حسین عیدی; هدی مهنانی (Sport Sciences Research Institute, 2015)
هدف از انجام این پژوهش، شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر بر عدم اثربخشی ورزش وزارت جهادکشاورزی بود. جامعه آماری پژوهش را مسئولین تربیت بدنی سازمانها و شرکتهای تابع وزارت جهادکشاورزی تشکیل میدادند که در مجموع، 82 نفر بودند. روش پژوهش توصیفی و از لحاظ هدف، کاربردی است. ابزار گرداوری اطلاعات، پرسشنامه محقق ساختهای بود که روایی صوری و محتوی آن توسط صاحب نظران مورد بررسی و تائید قرار گرفت. برای محاسبه پایایی ابزار از روش آلفای کرونباخ استفاده شد (81/0α=). برای تجزیه و تحلیل دادهها از آزمون فریدمن استفاده شد. یافته ها نشان داد، عوامل موثر بر عدم اثربخشی ورزش وزارت جهاد کشاورزی به ترتیب سیاست و تصمیمات دولت، رویه های کاری، اهداف و ماموریت ها، فناوری اطلاعات، ساختار سازمانی و برنامهریزی میباشد و در هر یک از این حوزهها نیز با محدودیتهای مختلفی روبرو است. به منظور توسعه ورزش کارکنان و افزایش مشارکت افراد در برنامههای ورزشی، استراتژی ورزش کارکنان باید در جهت مرتفع کردن محدودیتهای سیاستگذاری، رویههای کاری، اهداف و ماموریت، فناوری اطلاعات، ساختار سازمانی و برنامهریزی تدوین شود.