Організація атестації професійної діяльності педагогів у Греції - Олена Борисівна Проценко (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2013)
Проценко О. Б. Організація атестації професійної діяльності педагогів у Греції. У статті визначено нормативно-законодавчу базу, зміст та умови організації атестації педагогічних кадрів у Греції. Виявлено критерії, за якими здійснюється оцінювання професійної діяльності вчителів. Охарактеризовано основні види атестації (атестація шкільним консультантом та директором школи) і етапи їх реалізації.