MOTIVATION IN FOREIGN LANGUAGE ACQUISITION - Laura BASEL (Moldova State University, 2015)
This article deals with the problem of Foreign Language Acquisition and the role of a teacher in achieving the goal. The main attention is given to Motivation and strategies to foster students to study the language in enjoyable and productive way. MOTIVAREA ÎN ACHIZIŢIA UNEI LIMBI STRĂINE În articol este abordată problema privind însuşirea unei limbi străine şi rolul unui profesor în atingerea obiectivu- lui respectiv. Atenţia principală este acordată motivaţiei şi strategiilor de încurajare a studenţilor să studieze limba în mod plăcut şi productiv.