Особливості попередження ситуативних негативних проявів у поведінці старших дошкільників - Н. П. Пихтіна (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2013)
Пихтіна Н. П. Особливості попередження ситуативних негативних проявів у поведінці старших дошкільників. У статті окреслено, обґрунтовано та практично вивчено особливості попередження ситуативних негативних проявів у поведінці старших дошкільників.