دستورهای بهداشتی دین اسلام و را‌ه‌های مقابله با بیماری کرونا - Ali Haeri (Shahid Beheshti University of Medical Sciences, 2020)
ويروس كرونا انواع مختلفی‌ دارد به‌ویژه کووید 19 که ويروسِ با آر.ان.ای (RNA) است و ساختار پروتئيني چهارگانه دارد، از آنزيم نوع دو مبدل آنزيوتانسين به‌عنوان رسپتور استفاده می‌کند، سلول‌هاي داراي اين رسپتور را آلوده مي‌كند و علاوه بر اختلال عملكرد سلول، زمينۀ انتشار بيشتر ويروس و فرار از دست سيستم ايمني را فراهم مي‌سازد. علاوه‌براین، در عرضۀ آنتي‌ژن توسط سلول‌هاي سيستم ايمني بدن نیز اختلال ايجاد مي‌كند.   استناد مقاله به این صورت است:Haeri A. Health Guidelines in Islam and the Ways to Combat the Corona Virus. Journal of Pizhūhish dar dīn va salāmat. 2021;6(4):1-6. https://doi.org/10.22037/jrrh.v6i4.32808