Підготовка вчителів фізичної культури до проведення тренінгів - Ірина Панасюк (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
У статті висвітлено сутність чотиривимірної функціональної моделі проведення тренінгів, яка відображає чотири основоположні функції керівника тренінгових груп.