Структурно-функціональні компоненти дидактичної моделі формування соціальної компетентності студентів - Тамара Качалова (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2014)
Качалова Т. Г. Структурно-функціональні компоненти дидактичної моделі формування соціальної компетентності студентів. У статті уточнено поняття соціальної компетентності, визначено компонентну структуру соціальної компетентності студентів та змістове наповнення кожного з функціональних компонентів.