ارائة راهبرد ارتقای مشارکت سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ورزش با ارائة راهکارهای اجرایی - محمدامین صیادی; میرحسن سیدعامری; امید فتح الهی پروانه (Sport Sciences Research Institute, 2019)
هدف از انجام پژوهش حاضر، ارائة راهبرد ارتقای مشارکت سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ورزش استان آذربایجان غربی با ارائة راهکارهای اجرایی، با استفاده از ماتریس برنامهریزی راهبردی کمی بود. روش پژوهش، توصیفی- تحلیلی و ترکیبی از روش‌های کمی و کیفی بود. داده‌ها ازطریق پرسش‌نامة پژوهشگرساخته جمع‌آوری شدند. جامعة آماری اساتید دانشگاهی متخصص در رشته‌های مدیریت ورزشی، مدیران عامل سازمان صنعت و معدن، قسمت معاونت تربیت‌بدنی ادارة کل آموزش‌وپرورش، مدیران عامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری و باشگاه‌های ورزشی استان، مدیران، معاونان و کارشناسان ورزشی صاحب‌نظر در اداره‌های ورزش‌وجوانان و هیئت‌های ورزشی استان آذربایجان غربی بودند. نمونه‌گیری به‌صورت گلوله‌برفی یا شبکه‌ای انجام شد که درنهایت، 52 پرسش‌نامه تجزیه‌وتحلیل شدند. تجزیه‌وتحلیل اسوات با استفاده از روش شورای راهبردی انجام شد. هفت قوت، 13 ضعف، هفت فرصت و 13 تهدید شناسایی شدند و مشخص شد که موقعیت فعلی مشارکت بخش خصوصی در ورزش استان آذربایجان غربی در موقعیت حفظ و پیشرفت واقع شده است. در ادامه، برای توسعة مشارکت بخش خصوصی در ورزش استان آذربایجان غربی، استراتژیها، اولویت‌بندی و سند راهبردی براساس ماتریس برنامهریزی استراتژیک کمی تدوین شد و پیشنهادهای کاربردی لازم ارائه شدند.