ОСОБЛИВОСТІ ПАТОГЕНЕЗУ РОЗВИТКУ ПЛАЦЕНТАРНОЇ НЕДОСТАТНОСТІ ТА ПОРУШЕНЬ СТАНУ ПЛОДА ПРИ ПЕРЕНОШЕНІЙ ВАГІТНОСТІ (ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ) - A. O. Bivolariu; I. V. Kalinovska (Bukovynian State Medical University, 2015)
У статті представлені дані про механізми патогенезу розвитку плацентарної недостатності та порушення стану плода при переношеної вагітності. Дана характеристика порушень, які виникають у плода та новонароджених в ранньому неонатальному періоді.