مقایسه‌ی ادراک فاصله‌ی ورزشکاران و غیرورزشکاران (Sport Sciences Research Institute, 2014)
هدف از مطالعهی حاضر٬ بررسی تفاوت ادراک فاصله‌ی ورزشکاران و غیر‌ورزشکاران درمحیطهای مختلف بود. تحقیق حاضر از نوع علی -  مقایسهای و جامعهی آماری شامل همه‌ی ورزشکاران و غیر‌ورزشکاران مرد شهرستان بوکان بود که از طریق روش نمونهگیری تصادفی دردسترس، 20 نفر از بین ورزشکاران و 20 نفر از بین غیرورزشکاران انتخاب شدند. از آزمـون راهرفتن با چشم بسته در مسیر مستقیم به سمت هدفِ قبلاً مشاهده‌شده، برای سنجش ادراک فاصله و از درصد خطا به‌عنوان شاخص ادراک فاصله استفاده شد. برای بررسی تفاوت بین میانگین نمرات ادراک    فاصلهی ورزشکاران و غیرورزشکاران از روش آماری تحلیل واریانس یکطرفه استفاده شد. نتایج نشان داد درصد خطای ادراک مسیر، سرعت راهرفتن و طول گام ورزشکاران نسبت به غیرورزشکاران معنادار بود  (P≤0.01). ورزشکاران در ادراک مسیر، خطای کمتری را نشان دادند، در طیکردن مسیر، سرعت بیشتری داشتند و طول گام آنها بلندتر از طول گام غیرورزشکاران بود. تحقیق حاضر برتری ورزشکاران نسبت به غیرورزشکاران در ادراک فاصله را نتیجه داد که نشان میدهد فعالیت ورزشی در محیطهای مختلف میتواند بر ادراک فاصله تأثیرگذار باشد.