Теотетичні проблеми професійної підготовки фахівців за магістерськими програмами в Українв та США - Тетяна Толкова (Pavlo Tychyna Uman State Pedagogical University, 2013)
У статті висвітлено актуальні проблеми професійної підготовки фахівців за магістерськими програмами в університетах України та США. Проаналізовано наукові дослідження вітчизняних та американський вчених у галузі педагогіки, культурології та філософії. В статье освещены актуальные проблемы профессиональной подготовки специалистов по магистерским программам в университетах Украины и США. Проанализированы научные исследования отечественных и американских ученых в области педагогики, культурологии и философии. In the article explores the actual problems of professional preparation for the Master's degree of pedagogical education at the Universities of the Ukraine and of the USA. The research scientists in the field of pedagogy, cultural studies, philosophy and other sciences have been analyzed.