Механізм реабілітаційної дії дихальної гімнастики на відновлення функції кардіореспіраторної системи - Ольга Батрак; Олена Варавіна; Наталія Дакал; Вікторія Бондаренко (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
Запропоновано модифікацію дихальної гімнастики "Бодіфлекс," адаптовану до умов занять у групах ЛФК для реабілітації студентів із захворюваннями кардіореспіраторної системи.