Tatiana REPIDA - BILANȚURI ANIVERSARE - USM ADMIN (Moldova State University, 2020)
Departamentul Ştiinţe ale Educaţiei și Centrul de Cercetări Științifice Politici educaționale și sociale din cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, Sociologie și Asistență Socială a Universității de Stat din Moldova a sărbătorit un frumos jubileu al distinsei doamne Tatiana Repida, doctor în pedagogie, conferențiar universitar.