Досвід підготовки вчителів для білінгвального навчання в системі освіти ФРН - Віта Гаманюк (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2014)
Гаманюк В. А. Досвід підготовки вчителів для білінгвального навчання в системі освіти ФРН. У статті аналізується організація підготовки вчителів іноземних мов для роботи в білінгвальних класах у ФРН. Розглядаються ідеї провідних німецьких науковців щодо змісту підготовки та формування профілю майбутнього вчителя для білінгвальних класів та шкіл, вимоги до рівня їх кваліфікації, а також наявні можливості отримання додаткової спеціалізації в системі освіти ФРН.