Роль системи дуальної освіти у професійній підготовці молоді у Німеччині - Ілона Бойчквська (Pavlo Tychyna Uman State Pedagogical University, 2013)
У статті розглядається дуальна підготовка як складова системи професійної освіти молоді в Німеччині, розкривається її суть і значення, показується взаємозв'язок підприємств та професійних училищ як партнерів у системі дуальної підготовки. В статье рассматривается дуальная подготовка как составляющая системы профессионального образования в Германии, раскрывается ее смысл и значение, показывается взаимосвязь между предприятиями и профессиональными училищами, которые являются партнерами в системе дуальной подготовки. The article examines dual training as a component of German professional system, reveals sense and meaning of dual training, shows the interrelation between enterprises and vocational schools, which are partners in the professional training system.