Теоретичні аспекти гармонізації інтересу, емоцій та інтелектуальні діяльності і підготовці майбутніх педагогів - З. В. Друзь (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2011)
У статті розглянуто питання гармонізації інтересу, інтелектуального та емоційного чинників, що підвищує ефективність підготовки майбутніх педагогів.