Vzdělávání na technických univerzitách v Evropě a Boloňská deklarace 1999 - Rudolf Grepl (Czech Pedagogical Society, 2017)
Příspěvek si všímá evropského modelu vzdělávání na technických univerzitách, aktuálních problémů vzdělávání inženýrů, Boloňské deklarace 1999 a jejího významu a dopadu na vzdělávání na technických univerzitách v Evropě na začátku třetího tisíciletí.