Формування фахової компетентності майбутніх учителів географії під час вивчення суспільно-географічних дисциплін - Анжеліка Володимирівна Бондаренко (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2015)
Бондаренко О. В. Формування фахової компетентності майбутніх учителів географії під час вивчення суспільно-географічних дисциплін. У статті автором визначено зміст фахової компетентності майбутніх учителів географії та її структурні складники (аксіологічний, гносеологічний, праксеологічний, професійно-особистісний, оцінювально-рефлексивний). Розкрито потенційні можливості суспільно-географічних дисциплін, зокрема регіональної економічної і соціальної географії світу у формуванні досліджуваного феномену.