Yanıtlara Eleştiri - Necati Dedeoğlu (Turkish Society of Public Health Specialists, 2017)
Sayın Editör, Derginizin Cilt 14, No:1, Sayı: 216, 43-55 sayfaları arasında yayımlanan"Hatay'da akraba evliliği sıklığı, nedenleri, çocuk sağlığı, ilişkilerde mutluluk ve yaşam doyumu" isimli makalede ciddi hatalar olması nedeniyle Derginin Cilt 14, 2. Sayısında "Editöre Mektup" başlığı altında makaleyi eleştirmiş, eleştirilerimi detaylı 4 maddede toplamıştım. Derginizin son sayısında ise yazarlar bu eleştirilerime yanıt vermektedirler. Ancak yanıtlar önemli yanlışlar içermekte olup Derginiz okurlarında yanlış kanılar oluşturma riski taşımaktadır. Bu nedenle bu yanıtları tekrar eleştirme gereği duydum. DOI: 10.20518/tjph.326829