Особливості підготовки вчителів технології: ретроспективний аналіз - Олена Драшко (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2015)
Драшко О. М. Особливості підготовки вчителів технології: ретроспективний аналіз. У статті сконцентровано досвід професійної підготовки вчителів технології в Україні та в Республіці Польща. Зосереджено увагу на розвитку системи підготовки майбутніх педагогів технології (трудової підготовки, обслуговуючої праці) та окремих її компонентів.