ЭТИЧЕСКИЕ АСПЕКТЫ ПСИХОЛОГИЧЕСКОЙ РАБОТЫ С ФЕНОМЕНОМ «ЖЕРТВА» - USM ADMIN (Moldova State University, 2018)
În articol este abordată clasificarea tipurilor de "victime" în contextul ajutorului psihologic practic. Sunt indicate și posibilele probleme etice și strategiile de asistență psihologică pentru fiecare tip de "victimă". Cuvinte-cheie: victimă, victimitate, victimizare, consiliere psihologică, etică.