Особливості педагогізації батьків дітей дошкільного віку - С. М. Івах (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2013)
Івах С. М. Особливості педагогізації батьків дітей дошкільного віку. У статті акцентовано на важливості тісного взаємозв'язку сім'ї та дошкільного навчального закладу задля створення для кожної дитини єдиного, дитиноцентричного виховного середовища; виокремлено основні засади їх взаємодії; обґрунтовано ефективні форми та методи їхньої співпраці.