Здоров'я студента як національно-культурна цінність в освітньому євроінтеграційному просторі - Олександр Сабіров (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У статті розглядається питання про здоровий спосіб життя студентів, його значення в процесі євроінтеграції, а також необхідних змін у змісті основних напрямів роботи зі збереження фізичного здоров'я, які повинні розвиватись у вищих навчальних закладах.