Особливості застосування засобів фізичної реабілітації у дітей раннього віку при вродженій м'язовій кривошиї - Світлана Ступницька; Ольга Рябуха (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
У статті висвітлено особливості застосування засобів фізичної реабілітації з метою подолання проявів вродженої м'язової кривошиї в дітей раннього віку.