تأثیر ویژگی‌های شخصیتی و سرمایه روان‌شناختی بر تعهد ورزشی (مطالعه موردی کارکنان وزارت ورزش و جوانان) - مرتضی باقری; علی زارعی; فریده اشرف گنجویی (Sport Sciences Research Institute, 2021)
پژوهش حاضر با هدف بررسی نقش ویژگی‌های شخصیتی و سرمایه روان‌شناختی بر تعهد ورزشی (مطالعه موردی کارکنان وزارت ورزش و جوانان) طراحی و اجرا گردید. جامعه آماری پژوهش حاضر شامل تمامی کارکنان وزارت ورزش و جوانان بود. تعداد آنان با توجه به اطلاعات کسب‌شده از این وزارتخانه تعداد 890 نفر شامل 569 مرد و 321 زن بود. جهت گردآوری اطلاعات از پرسش نامه استفاده گردید. نتایج پژوهش حاضر نشان داد ویژگی‌های شخصیتی بر میزان تعهد ورزشی کارکنان وزارت ورزش و جوانان تأثیرگذار است. نتایج پژوهش همچنین نشان داد سرمایه روان‌شناختی بر میزان تعهد ورزشی کارکنان وزارت ورزش و جوانان تأثیرگذار است.