مقایسه عمل کرد تحصیلی،سلامت روانی جسمانی دانش آموزان پسر فاقد و واجد پدر باتوجه به نقش تعدیل کننده حمایت اجتماعی در پایه اول دبیرستان های شهرستان اهواز - عبدالکاظم نیسی; بهممن نجاریان; فرج پورفرجی (Shahid Chamran University of Ahvaz, 2002)
-