ПРИМЕНЕНИЕ СОВРЕМЕННЫХ МЕТОДОВ ОБУЧЕНИЯ ДЛЯ ПОВЫШЕНИЯ ЭФФЕКТИВНОСТИ ИЗУЧЕНИЯ КОМПЬЮТЕРНЫХ СЕТЕВЫХ ТЕХНОЛОГИЙ - USM ADMIN (Moldova State University, 2014)
APLICAREA UNOR METODE MODERNE DE PREDARE, CA MIJLOC DE CREŞTERE A EFICIENŢEI ÎN STUDIUL COMPUTER NETWORK TECHNOLOGIES Autorul analizează cerinţele de formare a specialiştilor în domeniul tehnologiei reţelelor de calculatoare. Fundamen- tează eficienţa utilizării metodelor moderne de predare şi oferă exemplu de utilizare a metodelor de învăţare activă şi a programelor de calculator la studierea disciplinei "Reţele de calculatoare şi de telecomunicaţii". Cuvinte-cheie: învăţare activă, metode inovative de predare, Computer Network Technologies, informatizarea învăţământului.